Curaçao – Juli / Augustus 1994

Curaçao – Juli / Augustus 1994

Dag 12 – Donderdag 28 Juli 1994
curacao Curaçao

In half negen worden we wakker, maar lezen en luieren heerlijk in tot half 10. Debbie leest, Arnoud & Rianne slapen wat langer. Bedden afgehaald en tegen 11 uur op weg. Onderweg komen we Leo tegen, bang dat de auto niet wil starten. Hij brengt een brief naar de grotten van Hato over de slechte rondleiding. Arnoud gaat mee.

’s middags hebben Rianne, Debbie & Anouk tv (lees video) gekeken. Irene bleef thuis, was en strijkwerk (alweer!). We zijn met Leo en Nienke en Arnoud naar de steengroeve geweest, waar we bauxiet en kristallen koraal hebben gevonden. Ook zagen we verschillende vliegtuigen opstijgen en hebben we een hondenschedel gevonden en meegenomen, die thuis in de dettol is gezet.
Later kwamen we ook nog een kadaver tegen van een hond.

Om half 3 hebben we een verraste Oma gebeld (moeder van Jacqueline) alvast voor haar verjaardag. Ze vond het heel leuk dat we belden. We zullen een Curaçaos cadeautje voor haar meenemen. Vanochtend belde ook de andere oma (moeder van Wil & Leo). In Nederland is het ook warm, 32C en zoals gewoonlijk benauwd.
Martien (broer van Wil & Leo) en Mariette zijn ook terug van vakantie meldde oma, net als Marlie & Gerard. Niels maakt het goed en groeit als kool en is ‘braaf’.

’s avonds hebben we “Dradu” en “Red Snapper” gegeten. Heerlijk!
De kinderen hielden het bij vissticks en kroketjes.
Na het eten hebben we weer Mahjongg gespeeld, het gaat steeds beter!

« Vorige Pagina Volgende Pagina »

Geef een reactie

Menu Sluiten
error: