Curaçao – Juli / Augustus 1994

Curaçao – Juli / Augustus 1994

Dag 22 – Zondag 7 Augustus 1994
curacao Curaçao – Nederland Amsterdam

De laatste dag op het eiland. We vinden het allemaal fijn om weer naar huis te gaan. Na het uitslapen de boel ingepakt. We krijgen alles in de 4 koffers.
De eigenaar van het huis vind het prima als we de boel achterlaten zoals het is, morgen komt toch de schoonmaakster om alles op orde te brengen. We nemen afscheid en gaan naar de Kaya Lima, waar we Debbie een beetje ziek aantreffen. Hoofdpijn, duizelig en overgeven.

’s Middags spelen we Mahjongg (Debbie is gelukkig weer opgeknapt).
Als laatste tour bezoeken we brievengat & een krottenwijk.
Het galgenmaal bestaat uit een restje barbecue vlees met wat brood erbij. En dan maar wachten tot we naar het vliegveld kunnen.
We besluiten de hele homevideo te bekijken om de tijd te doden.
Om half acht belt Leo naar Hato airport. Het vliegtuig dat ons naar Nederland brengt heeft vertraging, het arriveert pas om 20.45.
Om 20:40 gaan we richting het vliegveld. Om 21:00 zien we het vliegtuig (KLM – Boeing 747-200 SUD, PH-BUO) landen. Om 21:30 willen de kinderen graag door de douane. We nemen na een laatste foto van elkaar afscheid van de familie en gaan door de douane.

Om 22:15 kunnen we eindelijk instappen.
Eenmaal binnen blijken we maar 1 raam voor z’n 4-en te hebben, helaas maar het is niet anders!
Om 22:45 rijden we naar de startbaan waar we even later overheen racen om het luchtruim naar Nederland te kiezen.

Als spoedig worden de koptelefoons uitgedeeld en krijgen we een warme maaltijd.
Beef, rijst en keiharde sperziebonen. Het voorafje is wat beter: Garnaal, krab, selderij & salade. Ook een heerlijk toetje.

De monitoren in het vliegtuig vertonen de vlucht informatie, hoogte, temperatuur buiten het vliegtuig, snelheid, plaatselijke tijd, tijd in Nederland en de tijd op Curaçao.

« Vorige Pagina Volgende Pagina »

Geef een reactie

Menu Sluiten
error: