Curaçao – Juli / Augustus 1994

Curaçao – Juli / Augustus 1994

Dag 5 – Donderdag 21 Juli 1994
curacao Curaçao

Om half 10 leveren Arnoud af bij Nienke & Leo. Irene gaat met Debbie, Anouk & Rianne naar het hotel van Geert & Wilma, waar ze dan mogen zwemmen. Geert & Wilma gaan duiken. Nienke en Arnoud kunnen dan naar Poltergeist kijken. Intussen gaan Wil en Jacqueline de tas inlveren en de terugreis bevestigen op het vliegveld. Dat ging als volgt:

“Mogen wij naar binnen? We willen deze beschadigde tas inleveren”. “Nee, eerst een pasje bij Security”. Bij Security: “Nee je moet eerst een papiertje halen bij de balie van ALM”. ALM: “Nee, eerst bij die deur aankloppen”.

Afijn, dan maar eerst de terugreis bevestigen bij de KLM, die hebben tenminste duidelijke procedures.

Dan door naar “de deur”. De tas wordt bij ons gelaten, het formulier gaat mee naar binnen, de deur dicht. Na 5 minuten komt de dame weer naar buiten met een papiertje. Dat moeten we afgeven bij Security. Daar krijgt Wil een pasje, zijn paspoort blijft achter. Vervolgens terug naar de aankomsthal, alwaar Wil naar binnen mag. Na een kwartier komt hij weer naar buiten. Het pasje wordt ingeleverd, er gaat een streep door “het briefje” en we mogen verder naar Security. Daar krijgt hij zijn paspoort terug en gaan we door naar de balie van ALM. Aldaar krijgen we het bedrag van fl 48,-

Terug naar de Kaya Lima. Langs de weg zien we een kadaver van een varken. Een troepiaal is te vlug voor de foto, dus toen maar de prachtige flamboyants op de foto gezet.

Irene keert terug met 6 kinderen. Vandaag is wasdag, zoals elke dag, maar vandaag extra vaak: wel 6x!
Ook strijkt Irene veel (teveel) Jacqueline doet het wat makkelijker en vouwt slechts alles op. T-shirts strijken begint ze niet aan.
’s middags slaan we proviant in voor het maisgerecht en de barbecue voor morgen.
Geert & Wilma arriveren om 5 uur, ze hebben genoten! Ze gaan met de kids uit eten.

’s avonds kijken we foto’s en drinken wij koffie en de muggen eten ons. Om half 9 vertrekken we naar ons huisje. We schrijven kaarten naar het thuisfront en houden het dagboek bij.

Geef een reactie

Menu Sluiten
error: