Curaçao – Juli / Augustus 1994

Curaçao – Juli / Augustus 1994

Dag 7 – Zaterdag 23 Juli 1994
curacao Curaçao

Na alweer een onrustige nacht (tot 2 uur speelde in de buurt een live band) zijn we om 10 uur op de Kaya Lima. Om Kwart voor elf vertrekt het vliegtuig van Wilma en haar gezin, die worden dus uitgezwaaid. Intussen luieren en lezen we wat. Om kwart voor twee is men weer terug en na een “rust” uurtje gaan we met Irene, Debbie & Rianne boodschappen doen.

Leo gaat met Arnoud & Nienke naar het autokerkhof, alwaar Arnoud zich heerlijk uitleeft/slooft. Ze zien een dode hond en na een wilde rit door de blubber zijn ze weer terug. Arnoud gebruikt de tuinslang om de auto’s weer schoon te spuiten.
Vandaag viel er best veel regen, 7mm in 3 buien. Desondanks toch weer twee wassen schoon en droog.
Arnoud & Leo hebben in het bijzijn van Knoeki & Chicki het vlees van de botjes (dat over was van de BBQ van gisteren) gehaald voor in de macaroni.
Na deze heerlijke macaroni en de koffie bekijken we de dagelijkse home video (die we met onze videocamera maken). We lachen wat af, vooral om het commentaar van met name Nienke.

We pakken alles weer in, maar in tussen ziet Knoeki kans om de salami te gappen.
Rianne is nog steeds moe en verdwijnt met hoofdpijn naar bed. Dit tempo (van giechelen) houdt ze niet bij, de warmte is slopend! Dus maar even iets bijstellen.
Iedereen (behalve Arnoud) was vandaag nog aan het bijkomen van de beklimming van de mooie Christoffelberg. Spierpijn geen gebrek.

In de tuin van Leo & Irene staan diverse olievaten waarin regenwater wordt opgevangen. Arnoud wedt met Leo dat hij zo’n vol vat kan omduwen. Leo gelooft dat niet en vind het goed dat Arnoud het probeert. Helaas voor Leo lukt het hem! Weg 160 liter water. Leo staat er beteuterd bij. Arnoud trots, maar Irene is toch lichtelijk geïrriteerd.
Nienke moet van dat macho-gedoe niet veel hebben en trekt haar schouders op.

« Vorige Pagina Volgende Pagina »

Geef een reactie

Menu Sluiten
error: