Isla Margarita – Juni 2002

Verslag van de vakantie naar Isla Mararita.
10 – 20 Juni 2002
Maandag 10 Juni 2002
Nederland Amsterdam – venezuela Porlamar

Q-international

Vandaag vertrokken vanaf Schiphol om 18:00. Vliegen blijf ik leuk vinden.
Helaas opgestegen vanaf de Kaagbaan dus mijn huis heb ik niet kunnen zien. Wel nog wat andere foto’s van Nederland kunnen maken voordat we boven de bewolking waren.

Ook de zonsondergang in ’t vliegtuig was erg mooi, alleen jammer dat het raampje een beetje bevroren was. Een van de inflight movies was Harry Potter.

Om 21:40 (Lokale tijd) kwam het vliegtuig aan op de luchthaven van Isla Margarita. Alles gaat daar op z’n tijd dus ook door de douane. Ipv 4 balies open te doen deden ze het met 1. De koffers waren er wel snel, zat een mooi starclass label om dus kwamen die er als eerste uit. De busreis naar ’t hotel was al een ervaring opzich, de bus had geen werkende kilometer teller en scheurde als een gek over de weg en de wegen zijn er nou ook niet zo heel erg goed dus een achtbaan ritje kon je het wel mee vergelijken.
Incheken in ’t hotel ging wel snel, dus kon ik snel m’n bed in. Voor m’n gevoel was ’t toen al iets van 4 uur ’s nachts en slapen in een vliegtuig lukt niet echt.

Er zijn 2 reacties geplaatst:

  1. Marianne Jansen

    hoi Wat heb je een leuk verslag gemaakt van de vakantie. Wij zijn er al een paar keer geweest alleen op een ander resort, woensdag zijn wij weer aan de beurt dan vliegen we om 9 uur naar Isla, door jou verslag heb ik weer helemaal de kriebels bedankt voor je leuke verslag groeten marianne

    Reageer

Geef een reactie