Thailand – Maart 2006

Fox
Verslag met foto’s van mijn 9-daagse reis naar Thailand.
20 Maart 2006 – 29 Maart 2006.

Vanuit Jomtien een aantal excursies gemaakt naar o.a. Bangkok waar ik het Paleis van de koning heb gezien. Maar ook naar een aantal tempels, de drijvende markt en dierentuin geweest.

Dag 1 – Maandag 20 Maart 2006
Nederland Amsterdam – thailand Bangkok

Samen met mijn beste vriend Kevin naar Schiphol gereden, Kevin wist met zijn privileges het e.a. te regelen voor relaxte stoelen in het vliegtuig.
Bij de gate (F2) stond een Boeing 747-400 (mijn favo vliegtuig) van China Airlines te wachten voor de 10½ uur durende vlucht naar Bangkok.
Aanboord gaven we de purser een aantal koeken en wat paaseieren waarna we naar onze stoelen gingen. Inderdaad erg relaxed stoel 47 H, I & J waren voor ons. En die zaten naast een van de uitgangen. Dus geen stoelen voor je waardoor je daar zelfs nog op de grond languit kon liggen (niet gedaan, maar toch het idee was leuk geweest).
Na de takeoff (14:30) van de zwanenburgbaan (36C) (sir, please no pictures below 10.000ft!) (huh?), toch gedaan, o.a. Osdorp op de foto gezet. Kregen we de eerste maaltijd. Verrassend lekker, zalm met rijst enzo. Daarna kregen we als dank voor de lekkernijen die we gegeven hadden, champagne en een paar exclusieve hapjes. En vervolgens nog een bakje Haagendas ijs. Altijd fijn. 🙂

Er zijn 4 reacties geplaatst:

  1. Henkjan

    Leuk verhaal, maarru 2 mannen die naar Pattaya gaan en niet aan het (bijna gratis) mooie vrouwenvlees komen dat klinkt wel verdacht hehe…heb je alles wel verteld?

    Reageer
  2. Arthur Minck

    Dag Arnoud, als fervent Thailand ganger met plezier jouw Jomptien haha PATTAYA blog gelezen, lucky you, toen vloog China nog met de 747 helaas nu niet meer, altijd al mijn favo maatschappy geweest, en landde je nog op de oude luchthaven Don Muang, Je kan op beide luchthavens, jaah het nieuwe heet Suvarnaphumi airport perfect spotten. Super dat je toch gegeten hebt langs de weg, want dat is gewoon echt goed en goedkoop. Jammer dat ik niks terug gezien heb van het vrouwlijk schoon wat daar rond loopt, daar had je toch je fotografie hart mee vol kunnen klikken !! Ach ieder z,n meug.. Groeten, Arthur.

    Reageer

Geef een reactie