Thailand – Maart 2006

Thailand – Maart 2006

Verslag met foto’s van mijn 9-daagse reis naar Thailand.
20 Maart 2006 – 29 Maart 2006.

Vanuit Jomtien een aantal excursies gemaakt naar o.a. Bangkok waar ik het Paleis van de koning heb gezien. Maar ook naar een aantal tempels, de drijvende markt en dierentuin geweest.

Dag 1 – Maandag 20 Maart 2006
Nederland Amsterdam – thailand Bangkok

Bij de gate (F2) stond een Boeing 747-400 (mijn favo vliegtuig) van China Airlines te wachten voor de 10½ uur durende vlucht naar Bangkok.
Relaxede stoel 47 J was voor mij. Lekker bij een van de uitgangen. Dus geen stoelen voor je waardoor je daar zelfs nog op de grond languit kon liggen (niet gedaan, maar toch het idee was leuk geweest).
Na de takeoff (14:30) van de zwanenburgbaan (36C) (sir, please no pictures below 10.000ft!) (huh?), toch gedaan, o.a. Osdorp op de foto gezet. Werd de de eerste maaltijd geserveerd. Verrassend lekker, zalm met rijst. En vervolgens nog een bakje Haagendas ijs. Altijd fijn. 🙂

Volgende Pagina »

Dit bericht heeft 3 reacties

  1. Hoi,wat een leuk verslag
    groetjes

  2. Leuk verslag, met plezier gelezen en veel leuke tips. Heb ik veel aan. Bedankt

  3. Dag Arnoud, als fervent Thailand ganger met plezier jouw Jomptien haha PATTAYA blog gelezen, lucky you, toen vloog China nog met de 747 helaas nu niet meer, altijd al mijn favo maatschappy geweest, en landde je nog op de oude luchthaven Don Muang, Je kan op beide luchthavens, jaah het nieuwe heet Suvarnaphumi airport perfect spotten. Super dat je toch gegeten hebt langs de weg, want dat is gewoon echt goed en goedkoop. Jammer dat ik niks terug gezien heb van het vrouwlijk schoon wat daar rond loopt, daar had je toch je fotografie hart mee vol kunnen klikken !! Ach ieder z,n meug.. Groeten, Arthur.

Geef een reactie

Menu Sluiten
error: