Dubai – november 2013
Dubai 2013

Dubai – november 2013

Dag 2 – zaterdag 9 november 2013
Dubai Marina

De vlucht naar Dubai was kort en erg warm. Weinig kunnen slapen helaas, vooral omdat ze het cabine licht erg lang aan lieten.

Bij de daling nog wat foto’s gemaakt van de zonsopkomst. Helaas werd de landing ingezet op baan 12L in plaats van de gehoopte 30L geen mooi overzicht van Dubai centrum dus. Toch nog wel een leuk zonsopgang plaatje kunnen schieten.

Geen flightplan gekregen of foto van de cockpit mogen maken. Jammer… weer een minpuntje voor Turkish Airlines.


Na de landing geduldig moeten wachten bij de paspoort controle. Waarom het bij sommige mensen 10+ minuten duurde en ik in nog geen 2 minuten klaar was vond ik apart.
Vervolgens de koffer van de band gevist. Vervolgens met de taxi naar het appartement van een bevriende piloot die zo aardig was om het aan mij uit te lenen voor deze week. Dankzij de instructies het appartement gevonden, de taxi chauffeur had (zoals verwacht) nog nooit van het adres gehoord zei hij.
Na een klein half uurtje rijden het appartement bereikt. Een prima plek met een mooi uitzicht over Dubai Marina!

Eerst opgefrist en vervolgens naar de Dubai Marina Mall om wat inkopen te doen voor het ontbijt en avondeten. Onderweg daar naar toe uiteraard nog wat foto’s gemaakt.

Met de taxi terug, want het is veel te warm om met zoveel zooi terug naar het appartement te lopen. Gelukkig viel een ritje mee, slechts 2 euro.
Daarna wat gerelaxed en na het warmste moment van de dag een kort ommetje gemaakt over het strand en door de wijk rondom het appartement.

Bizarre bouwstructuren hier… net SimCity…
De Infinity Tower vind ik op een Wokkel lijken.

Na de wandeling terug naar het appartement om daar van een vroege, maaltijd te genieten en wat tv te kijken, handig dat internet… kun je toch nog het e.a. vanuit NL downloaden en kijken. Zij het met wat slimme trucjes.

Daarna ’s avonds nog even er op uit gegaan om wat foto’s te maken van de gebouwen in de omgeving.

Geef een reactie

Menu Sluiten
error: