India – februari 2016

Dag 8 – zaterdag 6 februari 2016
India Mulshi Dam-Pune

Na een korte nacht, om 6:15 de wekker voor de zonsopkomst. Mijn collega’s lagen allemaal nog op 1 oor. Hoewel de zon zelf pas zichtbaar zou zijn even na 7 uur, begint het schouwspel al iets eerder. Iets wat ik niet wilde missen.

Even voordat de zon zelf op kwam, waren ook een aantal andere collega’s wakker geworden.

Daarna tijd voor het ontbijt, ei met toast.
Halverwege de ochtend, toen de meeste van mijn collega’s ook uit hun roes waren ontwaakt, gaf de eigenaar van het landgoed een rondleiding over de plantage die er bij ligt.
Graan, Mango, Papaya, Watermeloen, Bananen, Rozen, Cashewnoten. Er werd van alles verbouwd. Op een zo’n eco vriendelijk mogelijke manier.

Na de tour werd er Cricket gespeeld en aansluitend nog een spelletje Uno en een Indisch spel genaamd Carom. Mijn collega’s vonden het geweldig dat ik dit wilde spelen. Bakte er weinig van, maar heb geloof ik aardig wat waardering gekregen.
Na de lunch weer retour richting Pune, onderweg bijgeslapen. Wel wat uitzichten daardoor gemist. Maar ach… slaap is mij ook iets waard.

Daarna gedoucht en gaan eten bij restaurant Dario’s wat mij werd aan bevolen. Was erg lekker. Daarna in het hotel nog wat aflevering gekeken van een aantal series en gaan slapen.

Mulshi Dam-Pune

Geef een reactie