Nepal – februari 2017

Dag 14 – vrijdag 17 februari 2017
India New Delhi – Nederland Amsterdam

Tegen kwart voor 2 richting de gate gelopen en gaan instappen in de PH-BFY (die had mij toevallig ook vorig jaar van Delhi naar Amsterdam gevlogen).
Daar gebeurde ook nog weer wat leuks, had stoel 14A uitgekozen. De 747 kun je in via twee aviobruggen, eentje eigenlijk bedoeld voor de businessclass (maar mijn stoel zit daar vlak achter in de Economy Comfort) en de andere voor de economy.
Ben heel simpel die van de businessclass ingelopen, waar nog niemand liep, vond ik enigszins apart. Kon zien dat iedereen bij Economy nog even moest wachten in de aviobrug.
Bij mij stond niemand, dus gewoon het toestel ingelopen en mijn plekje opgezocht. Zit ik goed en wel op mijn plekje, komt er iemand van de groundstaff vragen of ik een passagier ben.
Wat ik positief kon beantwoorden. Hij begreep er niks van hoe ik het vliegtuig had kunnen binnenkomen en wilde eigenlijk dat ik weer naar buiten ging, waar ik niet heel veel haast mee maakte, zat net lekker.
Tot de purser langs kwam en ik haar uitlegde hoe het gegaan was en zij vond het allang best en mocht ik dus lekker blijven zitten.
Nog samen gelachen hoe gestrest de groudstaff er van was geworden. Wel leuk dat ik dan als eerste binnen was, voor mij ook een eerste keer. Ben er meestal al laatste uit!

Vervolgens lekker mijn ogen dicht gedaan en af en aan wat geslapen.
Eenmaal op Schiphol gauw herenigd met de koffer en door naar huis.
Einde van een leuke en mooie reis in Nepal!

Delhi – Amsterdam

Bekijk hier mijn 30 minuten durende foto/video slideshow van mijn reis door Nepal:

Er zijn 5 reacties geplaatst:

  1. Nicole

    Gave foto´s, kleurrijk. Leuk om eens een ander soort vakantie te doen zeker?
    Ennuh, wat is er mis met rijst en groente? Dat eet ik elke dag. 🙂

    Reageer

Geef een reactie