India – juli 2017

Dag 8 – zaterdag 8 juli 2017
India Pune – Lonavla – Pune

Vandaag vroeg de wekker, om 05:40. Er een dagje op uit met collega’s van kantoor. Om kwart over 6 zou ik worden opgepikt bij mijn hotel door mijn collega Megha. Dat werd geheel in Indische stijl, 7 uur. De hotel lobby heb ik aandachtig kunnen bestuderen in dat tijdsbestek. Saai.
Bij het kantoor nog Dipak opgehaald en daarna ergens verderop in Pune Archana en Hemant.

Onderweg nog het e.a. op de foto gezet.

Even na 9 uur het huis van Rahul en zijn familie in Lonavla bereikt, waar ik 3 jaar geleden ook al eens ben geweest. Erg leuk om weer terug te zijn, werd er wederom uiterst gastvrij en met veel te veel lekker eten ontvangen.
Ook Rahul zijn dochter van 11 maanden ontmoet en die uiteraard een leuk cadeautje gegeven wat ze erg mooi vond.
Daarna er op uitgetrokken naar een dam met erg mooie tuin, Hemant zijn moeder werkt bij een yogaschool die er vlakbij zit en kon zodoende toestemming regelen om het terrein op te gaan. Anders kom je er echt niet binnen. Foto camera mocht helaas niet mee, echter een mobiele telefoon met camera was dan weer geen probleem. Wel balen, want het was er erg fotogeniek.

Na het bezoek aan de tuin doorgelopen naar de viskwekerij die er zat en vervolgens een flinke wandeling door de jungle naar de andere kant van de dam, in de hoop daar het water te kunnen zien. Helaas stond eraan het andere eind een beveiliger die ook niet om te kopen was. Het zal wel heel erg geheim water zijn ofzo.

Aangezien het al na enen was, terug naar het huis van Rahul voor de lunch. Heerlijke lunch gehad, wraps met pittig kip, groenten en kaas. Smaakte top maar vulde wel!
Daarna nog naar een andere dam wezen kijken, nu wel met uitzicht op het meer en de omgeving. Rahul was hier vaak als kind geweest. Toffe en rustige plek, die helaas wel enorm vervuild wordt met afval van bezoekers.

Aansluitend nog wat rondgereden in de omgeving, wat inkopen gedaan bij een lokale winkel.

Daarna nog voor een drankje naar het huis van Rahul gegaan.
Om vervolgens terug te rijden naar Pune waar ik om even na zevenen werd gedropt bij mijn hotel.

Pune-Lonavla-Pune

Één Reactie:

 1. Hemant

  Hi Arnoud,
  How r u ?
  Nice Pictures as usual. … Some of them are really Awesome.
  Did not go through the blog as it is in Dutch ….waiting for english version …
  I am missing mine & Deepak’s Pic on the Bike.
  Can you send ( or add here ) me that one?
  See you soon !
  Reagrds,
  Hemant

  Reageer

Geef een reactie