India – juli 2018

Dag 3 – maandag 9 juli 2018
IndiaPune

Na een goede nacht geslapen te hebben, op naar het nieuwe kantoor.
Vorig jaar had ik dit al gezien als een van de potentiele locaties waar het bedrijf naar toe zou verhuizen.
Ik was vroeg wakker en besloot dan ook maar vroeg naar kantoor te gaan. Even vergeten dat ze in India niet om half 9 al op kantoor zijn.
Wel bijzonder om dan als eerste daar te zijn. Kon ik nog wat foto’s maken van een lege kantoorruimte, terwijl toch nog een paar collega’s binnen kwamen druppelen, soms letterlijk van de regen.

Vervolgens met mijn team gezeten en aan de slag gegaan met het project waar ik voor kwam.

’s avonds wezen eten bij Malaka Spice in de Phoenix Mall, ben tot nu toe alleen bij die in Koregean Park geweest, maar deze was op loop afstand en ik had geen zin om in mijn eentje de halve stad door te gaan voor hetzelfde eten.
Alleen de ambiance bij Koregean Park is beter, kun je lekker buiten zitten. Dit is toch maar een restauant in een winkelcentrum.

Dag 4 – dinsdag 10 juli 2018
IndiaPune

Verder gewerkt aan het project en tussendoor nog een paar video’s gemaakt ter gelegenheid van het afscheid van een Nederlandse collega die heel veel in India geweest is.
Wie wilde kon een videoboodschap inspreken voor deze collega. Veel mensen vonden dat leuk om te doen en ik begreep later dat het ook erg in de smaak is gevallen bij de vertrekkende collega.

Na werk ben ik nog vriendjes wezen maken in een Crossfit box vlakbij de Phoenix Mall, leuk om dat hier ook eens te doen.
En ja het is wel wat pittiger als je dat in 28 graden doet in plaats van de temperatuur thuis.

Dag 5, 6 & 7 – woensdag 11 juli, donderdag 12 juli & vrijdag 13 juli 2018.
IndiaPune

Deze dagen verder gewerkt aan het project en nog wat meetings gehad met deze en gene over wat randzaken qua IT.
Verder niet heel veel spannends gedaan/meegemaakt. En elke avond ergens anders wezen eten met wat collega’s. Leuk en lekker om al die Indiase gerechten weer te proeven!
Spice it up!

Geef een reactie