India – juli 2018

Dag 8 – zaterdag 14 juli 2018
IndiaPune

Vandaag met 1 iemand uit mijn team (Rahul) en 1 oud collega (Hemant) op pad geweest door India, dit keer namen ze mij mee naar het Pawna Lake, wat onstaan is door dat men een dam heeft geplaatst voor stroomopwekking.

Dit keer verliep de roadtrip zelfs nog met wat autopech, een steentje dat tussen de remschijf was gekomen en heerlijk schurend geluid maakte.
Gevolg, het wiel moest er af.
Fijn dat Rahul wist hoe dit allemaal moest. Ik zou gewoon de wegenwacht hebben gebeld, maar ja… ten eerste denk ik niet dat je hetzelfde serviceniveau in India hebt zoals dat in Nederland is. En ten tweede, de locatie was nou ook niet bepaald langs een doorgaande weg. Kortom, selfservice. Wat prima gelukt is!

Daarna door naar het uitzichtpunt over een dam waar ik kon genieten van zowel de échte Indiase regen, de mooie omgeving en de rust die er daar is.
Nog vriendjes gemaakt met een paar honden en even een bui afgewacht door te schuilen bij wat locals die uit een hutje wat eten en drinken verkochten.

Nadat de bui vertrokken was, wat trouwens best snel gaat, door naar Sheetal Da Dhaba lunch locatie waar lekker veel verschillende hapjes op tafel kwamen.
Nadeel is wel dat ze het ook gelijk van een schaal op je eigen bord leggen en een foto ervan maken niet overal lukte.
Toen de lunch op was, met een taxi weer terug naar Pune, Rahul was vlakbij huis dus die ging daar naar toe.

Pawna Lake

Geef een reactie