India – juli 2018

Dag 10, 11, 12 & 13 – maandag 16 juli, dinsdag 17 juli, woensdag 18 juli, donderdag 19 juli 2018
IndiaPune

Weinig gedaan verder deze week, behalve werken aan het project en conform mijn doelstelling was het ook af eind deze week.
Dinsdag nog een keertje naar de crossfit box geweest en het weer goed warm gehad. Woensdag nog een keer wezen dineren met wat collega’s.

Als afscheid namen wat collega’s mij donderdagmiddag nog mee uit lunchen waar ik een ander soort concept van all you can eat heb ervaren.
Was wel leuk, een dienblad met allemaal kleine schaaltjes. Die werden 1 voor 1 gevuld en je kreeg er nog wat randzaken bij.
Tussendoor werd bijgevuld waar je wilde. Smaakte allemaal prima. Maar weet helaas niet meer wat het allemaal was.

Donderdagavond nog naar de bioscoop geweest met wat collega’s.
“Antman & The Wasp” gekeken. Kosten INR 100. Wat omgerekend €1,24 is.
Bizar…
Ook trouwens de bioscoop reclame. Voor elke reclame verschijnt er kort een certificaat in beeld.
Met als reden dat je weet dat het een door de overheid gecertificeerde reclame is. Andere reclames worden niet vertoont in de bios, dus ik snapte het doel van het certificaat niet zo.
Voordat de film begon, verscheen de Indiase vlag in beeld en werd iedereen geacht te staan voor het volkslied. Iets wat ik in Nederland niet zo snel zie gebeuren.

Dag 14 – vrijdag 20 juli 2018
India New Delhi –
Nederland Amsterdam

Laatste dag alweer van deze reis.
Na nog een dagje gewerkt te hebben even na 18u naar het vliegveld gegaan waar ik met de 9W 372 (Jet Airways – Boeing 737-700 VT-JGY) naar New Delhi ben gevlogen.

Pune – New Delhi

Eenmaal daar hadden ze de transfer zone afgesloten wegens een verbouwing. Balen want dan mocht je dus helemaal eerst naar buiten (extra rij) en dan weer opnieuw in de rij met alle andere passagiers voor de douane en security, welke een heel stuk drukker is dan de transfer zone.
Maar goed, aangezien ik toch van half 11 tot kwart voor 4 de tijd had om bij de gate voor de vlucht naar Amsterdam te gaan maakte het ook niet heel veel uit.

Daarna in een lounge nog wat gegeten, gedronken en een filmpje gekeken op de laptop.
Tegen 3 uur richting de gate gelopen, mijn plekje in het vliegtuig opgezocht (PH-BHO, KLM Boeing 787-9) en lekker geslapen.
Pas even voor de landing weer wat ontwaakt.
Camera niet bij de hand gehad voor foto’s. Maar ja… dat dorre Nederland is toch niet zo mooi vanuit de lucht.

New Dehli – Amsterdam

Geef een reactie