Blog

Welkom KLM Boeing 787-9 Dreamliner

Welkom KLM Boeing 787-9 Dreamliner

Op 14 november 2015 verwelkomde de KLM de Dreamliner voor het eerst op Nederlandse bodem. KLM had mij uitgenodigd om dit van dichtbij mee te maken om zo voor hen foto's te maken van de landing, het ere rondje over Schiphol, en het onthaal op Schiphol-Oost. Zo'n...
Stichting Hoogvliegers

Stichting Hoogvliegers

Je vind hier uit de periode van 2011-2014 een deel van mijn persoonlijke verslagen & foto/videobeelden van deze bijzondere dagen. De rest vind je allemaal op de website van Stichting Hoogvliegers. In mijn vrije tijd ben ik vrijwilliger bij Stichting Hoogvliegers geweest. Ik fotografeerde voornamelijk en maak af en toe videopnames voor Hoogvliegers TV (HVTV) op "Hoogvliegersdagen".
Schiphol Burendag

Schiphol Burendag

Op zaterdag 3 november 2012 was ik als omwonende van Schiphol, samen met nog 44 anderen, uitgenodigd om bij een van de 10 burendagen aanwezig te zijn. Als wellicht een van de weinigen die het niet erg vind dat er af en toe een vliegtuig over vliegt ging ik naar Schiphol toe.
Zweefvliegen

Zweefvliegen

Een tijd terug kwam ik op een klus iemand tegen die zijn kamer vol had hangen met posters van vliegtuigen, etc. Uiteraard begin ik daar een gesprek over. De man (Jan) bleek iemand te zijn die lid is van de Amsterdamse Club Voor Zweefvliegen en is daar instructeur/examinator. Na een tijdje gekletst te hebben over vliegen, etc en mijn interesse daarin, vroeg hij of ik het leuk zou vinden om een dagje mee te gaan vliegen. Daar zeg ik dus geen nee tegen!
Patrick Stewart in Nederland

Patrick Stewart in Nederland

-Noordwijk- 19 April 2002 .Als grote Star Trek fan zijnde had ik het voor elkaar gekregen om bij de persconferentie van Patrick Stewart (Beter bekend als Captain Jean-Luc Picard uit Star Trek: The Next Generation) aanwezig te zijn. In alle vroegte vertrok ik richting het Space Expo Centre in Noordwijk. Ik kwam daar aan om 08:30. Rond 9 uur kwamen zelfs de eerste fans al aan. Helaas voor deze mensen konden ze pas om 12:30 het terrein op.
Farewell KLM MD-11

Farewell KLM MD-11

Dinsdag 11-11, voor €111 in een KLM MD-11, voor de aller aller aller laatste keer. Na de 3 afscheidsvluchten gaan de nog 3 resterende MD-11's naar de sloop en bestaan er geen passagiers MD-11 toestellen meer, waar dan ook ter wereld.Al dat over b...