India – July 2017

Dag 9 – zondag 9 juli 2017
India Pune

Na lekker uitgeslapen te hebben, nog wat zitten werken aan een document voor een vergadering die ik later in de week met het management zou hebben. In de middag wezen lunchen met een oud collega (Mackie) en een gezellige collega (Arushi). Ze hebben me om 13:00 opgehaald en na een hoop kleine hapjes bij The Urban Foundy en een paar lekkere drankjes die soms wel van erg groot formaat waren, weer terug naar het hotel. Inmiddels was het 18:00. Het avondeten derhalve maar overgeslagen en lekker nog een film gekeken.

Dag 10 – maandag 3 juli 2017
India Pune

Vandaag nog wat restpunten van het project van vorige week afgerond en verder gewerkt aan mijn document voor het management voor de meeting van morgen.
Ook nog een andere collega wat dingen laten zien over hoe vanuit Nederland het e.a. in ‘de cloud’ wordt gedaan.

’s Avonds lekker een ’tv dinner & movie’ gedaan in mijn hotelkamer.

Dag 11 – dinsdag 11 juli 2017
India Pune

Vandaag de lange meeting gehad met het management, erg tof om wat IT plannen door te spreken voor 2018. Paar opties/keuzes gepresenteerd waaruit men binnenkort een keuze dient te gaan maken. Kreeg complimenten over de goede voorbereiding en het uitgebreide document. Daar doe je het voor!

’s Avonds wederom een maaltijd met een film in het hotel op mijn kamer.

Dag 12 – woensdag 12 juli 2017
India Pune

Ook vandaag weer een dag met vergaderingen, ik wil mijn team zoveel mogelijk op dezelfde manier laten werken als in Nederland gebeurd (we beheren immers 1 systeem met zijn allen als team). Daarvoor zijn er in India een paar aanpassingen nodig binnen de organisatie. Met die afdelingen gezeten en het e.a. doorgesproken. Fijn dat ze het welwillend oppakken en mee gaan in de veranderingen die dat voor hen meebracht.

Daarna nog 1-op-1 gesprekken gevoerd met mijn team die erg leuk zijn. En afsluitend gaan eten bij Malaka Spice.

Dag 13 – donderdag 13 juli 2017
India Pune – New Delhi

Laatste dag op kantoor alweer, jammer. Was weer erg leuk. Maar inmiddels ook de lijst met punten die ik had staan voor deze (bijna) twee weken. Dus dan is het ook wel weer mooi om naar huis te gaan. Nog wat afrondende gesprekken gevoerd en daarna met de taxi naar Pune Airport.

Daar kwam met iets wat vertraging de VT-JBS (Jet Airways Boeing 737-800) mij ophalen om mij naar New Delhi te brengen voor mijn vlucht naar Amsterdam.
Dit keer op stoel 39A, bijna achterin. Jammer vind wat meer naar voren fijner, minder herrie van de motoren.
Gelukkig straks bij de vlucht naar huis beter, dan op 10A.
Onderweg lekker wat turbulentie, geeft je lekker dat gevoel van vliegen. Al vond de passagier naast mij gezien zijn witte knokkels en stevige grip op de armsteunen het wat minder.
Rond 23:00 pas in New Delhi (uur later dan gepland), alwaar ik een lounge heb opgezocht om nog een film te kijken terwijl ik wachtte op mijn KLM vlucht naar Amsterdam van 03:40… je moet toch wat doen om het wachten te overbruggen…

New Delhi – Amsterdam

Dag 14 – vrijdag 14 juli 2017
India New Delhi –
Nederland Amsterdam

Het instappen ging zowaar vlot, voordeel van een stoel wat meer naar voren, dan mag je eerst.
Dit keer stond de PH-BHH “Jasmijn” (Boeing 787-9, Dreamliner) klaar om mij naar huis te vliegen.
Onderweg wat geslapen, helaas niet echt naar buiten kunnen kijken. Want tijdens de nachtvlucht zijn de getinte ramen centraal op standje donker gezet wat je niet kunt aanpassen. Jammer, maar ergens wel begrijpelijk.
Gelukkig mocht ik na de landing nog wel even in de cockpit komen kijken. Modern daar!

New Delhi – Amsterdam

One Response:

 1. Hemant

  Hi Arnoud,
  How r u ?
  Nice Pictures as usual. … Some of them are really Awesome.
  Did not go through the blog as it is in Dutch ….waiting for english version …
  I am missing mine & Deepak’s Pic on the Bike.
  Can you send ( or add here ) me that one?
  See you soon !
  Reagrds,
  Hemant

  Reply

Leave a Reply